Les Larmes du Tigre
 
 
FR NL EN

De fijne Thaise keuken

Meer dan 30 jaar laat Les Larmes du Tigre u kennismaken met de geraffineerde smaken van Thailand.

News

LES LARMES DU TIGRE OP DONDERDAG

U kon al proeven van ons Thais buffet op zondag en onze Thaise noedelsoepen op woensdag. Vanaf nu ontvangen wij u graag ook elke donderdagavond voor de "Tigre op donderdag"

RESTAURANT GESLOTEN MAANDAG EN DINSDAG

THAI NOODLES SOUP opgediend woensdag

TAKE AWAY ONLINE BESTELLEN

RESERVATIE ZATERDAG EN ZONDAG alleen via telefoon

Daglunch

Een driegangenlunch (voorgerecht, hoofdschotel en koffie) voor slechts 16,90 €.

Voorgerecht

Nem Kai
Kip in een nemblad

Gerecht

Gaing Daing Nua
Rundvlees met rode kerrie

Business Lunch

Voor 36 € geniet u van onze fel gesmaakte business lunch, met elke dag een wisselende keuze tussen drie voorgerechten, drie hoofdgerechten, een dessert of koffie of jasmijn thee en een drank.
Download een voorbeeld van business lunch

Les Jeudis des Larmes du Tigre

Onze chef laat u elke week de smaak van de verfijnde Thaise keuken (her)ontdekken.

Deze week:

Aperitief

Petites Bulles du Tigre of Alcoholvrije cocktail

Soep

Won Ton
Bouillon met raviolis van scampis en calamaris, sojascheuten

Combinatie voorgerechten

Mie Krob Kung Thod
Gekarameliseerde noedels met krokante scampi
Moo Ping
Varkensvlees op bamboestok
Todman Pla
Vis beignets met thaise kerrie

Entremets

Sorbet

Combinatie hoofdgerechten

Panang Nua
Rundvlees met panang kerrie
Kung Phad Phak
Scampis met groenten
Kai Sab Phad Ka Pao
Gehakte kip met basilicum
Khao Khao
Thaise rijst

Nagerecht

Tigre Tigre of coffee of Jasmijn thee

Dranken

½ Mineraal of bruizend water
1/2 Selectie van de maand witte wijn
of
½ Selectie van de maand rode wijn
Menu aan 45,00 €
Download het pdf-bestand.

Zondag: Warm Thais buffet

Elke zondagmiddag en -avond kunt u voor 38 euro aanschuiven aan ons Thais buffet, met een rijk assortiment van de heerlijkste gerechten. U wilt vast en zeker van élke schotel proeven, die met veel zorg en culinaire feeling door onze chefs klaargemaakt worden.
Het buffet sluit om 15 uur.